+597-476600 / +597-8941253 info@easytranscriptsu.com Nassylaan 36, Paramaribo, Suriname

Word ETS’er

Word ETS’er

Easy Transcript Suriname is onderdeel van CLIP Training & Consultancy NV.

Wat is de reden dat we ETS hebben opgezet?

Wij geloven erin dat elke vrouw financiële onafhankelijkheid en zelfstandigheid verdient en dit op een eerlijke, voor hen flexibele wijze kan verdienen.
Met dit nieuwe bedrijfsonderdeel binnen CLIP Training & Consultancy NV beogen wij vrouwen financieel onafhankelijker maken door hen thuiswerk en skillset bevordering aan te bieden en te investeren in hun verdere groei door studie. Doordat er vanuit huis gewerkt kan worden kunnen wij ook vrouwen in de districten aan werk helpen.

Het doel
Vrouwen financieel onafhankelijker maken door hen eerlijk thuiswerk en skillset bevordering aan te bieden en te investeren in hun verdere groei door studie. Teveel vrouwen in Suriname zijn helaas nog te financieel afhankelijk of verdienen te weinig om voor zichzelf en hun gezin/familie in het dagelijks onderhoud te voorzien. Vooral vrouwen die niet de hoogste levels van opleiding hebben kunnen bereiken of nog in die studie fase zitten kampen met deze uitdagingen. Dit speelt zeker ook in onze districten.

Aanpak
Vrouwen kunnen (valuta) (bij) verdiensten maken door vanuit huis op any given time transcribeer en ander administratief werk via ETS te doen.
Zij bepalen op deze manier uiteindelijk zelf hun verdiensten door het aantal opdrachten dat zij aannemen middels ons systeem of middels een vast aantal uren indien zij Virtual Assistant werkzaamheden uitvoeren.
ETS biedt vrijheid en zelfstandigheid. Leuke afwisselende werkzaamheden die je gewoon vanuit je vertrouwde woonomgeving kunt uitvoeren op welk tijdstip je maar wilt. Met uitzondering van de VA werkzaamheden kan je helemaal zelf je werktijden bepalen als je maar het werk aanlevert binnen de gestelde tijd.

Welke diensten bieden wij vanuit ETS?
● Transcriberen
● Virtual Assistance Support
● HR Support
● Administratieve diensten

Wordt jij een enthousiaste, gemotiveerde ETS-er?

Wat vragen wij van jou?
– goede werkattitude
– zelfstandig kunnen werken
– Uitstekend Nederlands in woord en geschrift
– Goed Engels in woord en geschrift
– Vrolijk en dienstverlenend
– Uitstekende typevaardigheid
– Flexibiliteit
– Betrouwbaarheid
– Kwaliteit
– Eigen laptop en handset
– Beschikbaarheid van minimaal 10 uren per week

Wij verwelkomen je graag bij de ETS familie. Ben jij overtuigd dat werken bij ETS past bij jouw doelen en talenten?

Vul dan snel ons sollicitatieformulier in.

has been added to the cart. View Cart